torsdag 18. juni 2009

Bursdagsfeiring.
Onsdag og torsdag har vi hatt bursdagsfeiring her hjemme.Jentene fylte år tidligere i juni men på grunn av eksamener og avslutninger ble de ikke feiret av sine venner før nå.

Den eldste var først ute og det var jeg litt glad for.... 18 unger og tre av de var gutter, satte virkelig preg på festen .Jentene var ikke så borte de heller

Hannah Montana er den store helten og da måtte det selvsagt bli en Hannah Montana kake og selvfølgelig fargene skulle stå i stil.


Så var det mellomste sin tur....14 barn kom i et haglevær uten like, og vi som hadde invitert til badeparty. Pølser ble spist og sannelig kom Klara(klarvær) og de fikk badet.
Som dere sikkert skjønner er hun veldig glad i Hello Kitty og da måtte jo hun få en Kitty kake og storesøster ble litt misunnelig,for hun hadde bare fått to etasjer på kaka si....

Deilig er det ,at det er over....Når de var små var det så praktisk at de hadde bursdag dagene etter hverandre , da hadde de bursdag sammen. Men nå er det helt uakseptabelt og det er jo forståelig, de har jo ikke de samme venner lenger og det er jo greit og ha en dag i året som er bare bursdagsbarnets dag.

Ikke mange som har to døtre som er like gamle(år) en dag i året,tror jeg....Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar